Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Battlestar Galactica

2014.07.28. 13:13 :: SuliHáló.hu

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica Online

Eljött a döntés órája! Ember vagy cylon? Te melyik oldalon állsz? Egy csoport menekülő ember vezére leszel vagy éppen az emberiség megsemmisítése a célod?

A Bigpoint hivatalos Battlestar Galactica Online játékában Tiéd a döntés joga. Merülj el ennek az ingyenes böngészős játéknak a segítségével a SyFy közkedvelt sorozatának izgalmas világában! Harcolj a sorozatbeli kedvenc karaktereidnek az oldalán - vagy éppen ellenük, teljesíts izgalmas küldetéseket a parancsnokod megbízásából és vezess ebben az online lövöldözős játékban egy kolóniai Viper vagy egy cylon Raider vadászgépet, vagy olyan hajótípusokat, amelyeket még sosem láttál. Teljesíts nyaktörő küldetéseket, vívj meg űrbéli párbajokat és semmisítsd meg az ellenségeidet! Ám mielőtt belevetnéd magad a harcba, döntened kell: az emberek mellett vagy ellen akarsz harcolni? Jelentkezz most szolgálatra és élj át egy egyedülálló böngészős játékot!

Harcolj ingyen a Jó és a Gonosz vérre menő csatáiban. Vívj meg lélegzetelállító csatákat egyedül vagy más pilótákkal összefogva ebben az izgalmas lövöldözős játékban. Éld át a sosem látott stratégiai és többszemélyes MMO játékmenetet: válassz a PvP és PvE mód között, alakítsd át az igényeidnek megfelelően a játékkarakteredet és harcolj a Battlestar Galactica televíziós sorozatnak megfelelő valósághű űrhajókban!

Bővebben..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr886551639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása