Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Skyrama

2014.07.28. 13:14 :: SuliHáló.hu

Skyrama

Skyrama

FELSZÁLLÁSRA KÉSZ?

VÁR AZ ONLINE REPTERED!

Skyrama - legyen világhírű a repülőtered és szállj az égbe

Vedd át a repülőtér irányítását: irányítsd a mindennapi feladatokat, indíts járatokat a világ minden tájára és tartsd karban a flottádat!

Figyelem, utolsó hívás: kedves utasaink, indul a Bigpoint repülőtér-szimulációs játéka, a Skyrama! Irány a kifutópálya, emelkedj a levegőbe a saját reptereden ebben a böngészős játékban. Irányítsd a nemzetközi repülőtered mindennapi életét: nyiss olyan üzleteket és nyújts olyan szolgáltatásokat, amelyek vonzzák a látogatókat, indíts járatokat a világ minden pontján levő repülőterekre és szerezz nemzetközileg elismert hírnevet! Szerezz egy jó nagy pecsétet az útleveledbe, add fel a csomagodat és szállj a fedélzetre a Bigpoint közkedvelt repülőtér-irányító böngészős játékában, a Skyramában.

 

Bővebben...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr86551643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása