Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Nyári napközi táborok és programok várják az iskolás gyerekeket

2014.08.11. 13:35 :: SuliHáló.hu

Nyári napközi táborok és programok várják az iskolás gyerekeket

 

A finiséhez érkezett nyári vakációban a nyár örömeit mintegy 1,2 millió iskolás gyerek élvezheti. Felügyeletük, ellátásuk a helyi önkormányzatok feladata, mégis több százezerre tehető a "kulcsos gyerekek" száma, akik szüleik munkahelyi elfoglaltsága miatt napközben egyedül maradnak

- állítja a Magyarországi Szülők Országos Egyesületének (MSZOE) elnöke.

Sok esetben a szülők is okolhatók érte, hogy gyermekük magára maradva tölti napjait, ugyanis kötelességük lenne az önkormányzatnál kérni a gondoskodást, de nem élnek e lehetőséggel - összegzi a civil szervezet tapasztalatait Keszei Sándor. "A szülők gyakran nem is tudnak e kötelezettségükről, vagy hibás szemlélet alapján egyszerűen röstellik, hogy kilincselni kényszerülnek a hivatalnál gyermekük érdekében".

Bővebben...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr666595127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása