Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Foci vb 2010

2010.06.13. 17:44 :: SuliHáló.hu

Algéria - Szlovénia

0-1

A foci vb minden bizonnyal legrosszabb mérkőzését hozta az Algéria-Szlovénia találkozó a C-csoportban, mégis emlékezetes marad a kiscsapatok rangadója! A hosszú ideig unalmasan csordogáló meccsen előbb az algériai cserecsatár, Ghezzal szedett össze 15 perc alatt két sárgát, majd a hajrá elején Koren lövésénél Chaouchi kapus bakizott hatalmasat, így Robert Green után újabb hálóőr iratkozott fel a C-csoport és a vb potyázóinak listájára. Szlovénia 1-0-ra nyert és vezeti a kvartettet.

Bővebben

 
Anglia - Egyesült Államok

1-1

Bár Steven Gerrard révén gyorsan vezetést szerzett Anglia, a szigetországiak végül 1-1-es döntetlenre végeztek az Egyesült Államok elleni meccsen. A C-csoport rangadójának 40. percében Robert Green kapus összehozta a vb eddigi legnagyobb potyagólját. A szünet után Wayne Rooney villogott, Heskey ziccert rontott, az USA pedig olykor veszélyesen kontrázott, de több gól már nem született az utolsó szombati vb-meccsen.

Bővebben

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: foci vb

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr862078855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása