Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

SuliHáló hírek

2010.11.13. 14:20 :: SuliHáló.hu

Jobb velünk a világ! 2010 - Jótékonysági koncert

A sérültekből álló Nemadomfel Együttes, a Quimby, a Csík Zenekar és a Lovasi András vezette Kiscsillag november 21-én jótékonysági szuperkoncertet ad a Papp László Sportarénában a Jobb velünk a világ! rendezvénysorozat keretein belül.

Bővebben...

Amikor a szemetes szemetel

Naponta kapjuk a leveleket olvasóinktól, amiben fotókkal, videókkal támasztják alá a szelektív gyűjtőszigetek állapotának tarthatatlanságát. Valamint azt a tényt, hogy az illetékes hatóság semmit nem tesz az ügy érdekében.

Bővebben...

Ünnepeljük együtt az innovatív tanárokat, az innovatív oktatást 2010-ben is!

Ünnepeljük együtt az innovatív tanárokat, az innovatív oktatást 2010-ben is!Innovatív Tanárok Fóruma

A tavaly első alkalommal nagy sikerrel megrendezett Innovatív Tanárok Fóruma ezúttal is a hatékony és korszerű oktatási módszerek megosztását, jó gyakorlatok, újszerű megoldások bemutatását, tapasztalatok és vélemények cseréjét célozza meg.

Bővebben...

 

Szólj hozzá!

Címkék: tanárok innovatív fóruma

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr882446279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása