Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Lépésről lépésre a Balaton fenekén

2014.07.21. 11:03 :: SuliHáló.hu

Lépésről lépésre a Balaton fenekén

Értelmetlen akciónak tűnt a Magyar Honvédség a Balaton-átúszást meglovagló önfényezése, de volt abban valami fenséges, amikor felbukkan két nehézbúvár a balatonboglári szabadstrandon.

6:00 van a révfülöpi strandnál, és nézzük, ahogy a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred, valamint a 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred nehézbúvárai felkészülnek arra, hogy átsétáljanak a Balaton fenekén, miközben pár méterre tőlük majdnem négyezer ember fogja ugyanezt a távot hatvankilós felszerelés nélkül, és a mellettük egészen ludditának tűnő gyorsúszással megtenni. A strandnál kikötött pontonhajón annyi gázpalack van, hogy azzal egy átlagos Call of Duty-pályát fel lehetne tölteni, különböző színes kábelek és csövek csavarodnak össze virító, de egyelőre céltalanul lifegő kötegekké, a búvárok pedig már alulra felvették a neoprént és járnak le a hajóról cigizni.

Bővebben..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr366528921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása