Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

30 ezer pedagógus készülhet a minősítésre

2014.08.07. 15:11 :: SuliHáló.hu

30 ezer pedagógus készülhet a minősítésre

 

Újabb harmincezer pedagógus léphet magasabb szakmai besorolásba 2015-ben. A minősítésben részt vevőknek november végéig kell összeállítaniuk portfóliójukat.

A jövő évben esedékes minősítési eljárások részeként azok a pályakezdőknek, akik 2013. szeptember 1-je és 2014. január 1-je között Gyakornok besorolásban dolgozni kezdtek, kötelező a minősítés, mivel a kétéves gyakornoki idő lejártának hónapjában részt kell venniük a minősítővizsgán. A „megfelelt” minősítést szerző gyakornokok 2016. január 1-jétől kerülnek át a Pedagógus I. fokozatba.

Azok a Pedagógus I. fokozatban dolgozók, akik pedagógus-szakvizsgával és legalább nyolc év szakmai gyakorlattal rendelkeznek, illetve akiknek szakvizsgájuk nincs, de legalább harminc év szakmai gyakorlat áll a hátuk mögött, szintén részt vehetne a minősítésekben. Ők szintén 2016. január 1-jétől kerülnek átsorolásba a Pedagógus II. fokozatba, amennyiben megfelelnek a minősítésen.

 

bővebben...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr376581699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása