Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Egészség és vitalitás a természet erejével...(P,Sz,D)

2007.10.06. 00:22 :: SuliHáló.hu

" Önmagában a pénz nem sokat ér. A világ legdrágább kincse az egészség..."

Ezt a blogot azért hoztam létre, mert én "gazdagnak " érzem magam, és ehhez az érzéshez másokat is hozzá szeretnék juttatni az oldalon publikált vitalitás tippekkel, illetve szeretném ha ti is hozzájárulnátok véleményetekkel, tippjeitekkel, tapasztalaitokkal.

Civilizációs betegségek



Korunk számtalan civilizációs betegségére a gyógyírt a természettel nagyobb egyensúlyban élő népek már évezredekkel ezelőtt ismerték.

A modern kor embere azonban csak napjainkban kezdi felismerni, hogy betonrengetegeinkben, távol a természettől, egészségünket hajlamosak vagyunk mesterséges kényelemre cserélni.

A fiatalabb korosztály talán észre sem veszi az első jeleket, de testünk kitartó kiszipolyozása előbb-utóbb nem várt eredményt hoz. Ezeket idejében megelőzni sokszor könnyebb, mint gyógyítani.

A természet számtalan ígéretes megoldást kínál, amelyeket a modern orvostudomány eszközeivel ötvözve páratlan eredmények érhetők el.



http://vitalitas.blog.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr64187720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása