Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Késnek a Bursa ösztöndíjak

2009.04.25. 19:22 :: SuliHáló.hu

Több hetes késéssel érkeznek meg a Bursa ösztöndíjak

Több hetes késéssel érkeznek meg a Bursa ösztöndíjakHónapokat ugyan nem csúszott, de több hetes késéssel, csak április közepétől kezdték el utalni a felsőoktatási Bursa Hungarica ösztöndíjakat. Az oktatási tárca csütörtökön technikai okokkal magyarázta a késedelmet - adta hírül a Hvg.hu. A Bursa Hungarica ösztöndíjat 2000/2001-ben indította el az oktatási tárca a települési és megyei önkormányzatokkal együttműködve, elsősorban a szociálisan rászorulók számára.
 

Az ágy nem trambulin, de valahol csak kell ugrálni, nem?

Az ágy nem trambulin, de valahol csak kell ugrálni, nem? És különben is, a gravitációt sokkal könnyebb legyőzni, ha segítenek a rugók. Ezzel persze nem azt mondom, hogy engedd teljesen tönkretenni a hálószobai ágyatokat vagy a baráti látogatásnál a vadonatúj ülőgarnitúrát. Csak egy kicsit...

A gépírás, gépi írás tanításának indokoltsága

A gépírás, gépi írás tanításának indokoltságaKékesiné Jánó Rozália
Gyógypedagógus-gépi írás tantárgy kifejlesztője

Bővebben...

 

Középiskolai ismeretterjesztés XXI.századi show elemekkel

Középiskolai ismeretterjesztés XXI.századi show elemekkel Műszaki és természet- tudományos roadshow-n a Magyar Innovációs Szövetség THE programja és a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája

 

Bővebben...

 

Életre nevelés

Életre nevelésNeked mi a dédelgetett vágyad?  

Sok családban komoly konfliktushelyzetet teremt az az ellentmondás, amely a lelkünk mélyén dédelgetett vágyak és a valós életünk között feszül.

Bővebben...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr221086159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása