Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Közeleg a gyereknap...

2009.05.21. 21:55 :: SuliHáló.hu

Friss cikkek a SuliHáló Portálról!

Mekka-Digital, interaktív táblából jeles!

Mekka-Digital, interaktív táblából jeles!Egyre több pedagógusban és iskolavezetőben fogalmazódik meg az igény, hogy modern interaktív oktatástechnikai eszközöket szerezzenek be az iskolájuk számára, mellyel nem csupán a tanórák színvonalát tudják magasabb szintre emelni, hanem – nem utolsó sorban – az iskola versenyképességét is tudják növelni!

Bővebben...

 

Éjszaka a múzeumban 2. (mozi)

Éjszaka a múzeumban 2. (mozi)Az időközben egy sikeres találmányának köszönhetően éjjeliőrből menő vállalkozóvá előlépő Larry Daley régi jó barátait, a washingtoni Természettudományi Múzeum kitömött vagy viaszba foglalt nevezetességeit átszállítják a Smithsonian Amerikai Nemzeti Történelmi Múzeumba,

Bővebben...

 

IV. Országos Interaktív tábla Konferencia és Módszertani Börze

IV. Országos Interaktív tábla Konferencia és Módszertani BörzeImmáron negyedik alkalommal rendezi meg a Műszaki Kiadó az Országos Interaktív tábla Konferenciát, mely idén már kicsit hosszabb névvel (Módszertani Börze) és összetettebb, a korábbi egy helyett két napos programmal várja az érdeklődő pedagógusokat.

Bővebben...

 

 

 

 

Fedőneve: Bojtocska - Illegális növényültetés egy élhetőbb környezetért

Hegyalja fesztival 2009 Zero CO2 akció - Fedőneve: Bojtocska - Illegális növényültetés egy élhetőbb környezetértÁsóval, kapával a buszpályaudvaron – a legnagyobb zöldítő gerillacsapat lehet a tatabányai főiskola diákklubja

Bővebben...

 

 

 

Harry Potter és a félvér herceg (előzetes)

Harry Potter és a félvér herceg (előzetes)Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik:

Bővebben...

 

 

 

A mi padunk (szövegkönyv gyereknapra)

A mi padunk (szövegkönyv gyereknapra)Ezt az  összeállítást mi egy iskolanapra állítottuk össze. Sulinovás könyvekből tanultak a gyerekek, és ebből az Én, te, mi… című volt a kedvenc, hiszen a történetek akár róluk is szólhattak volna.

Bővebben...

 

 

Angyalok és démonok (mozi)

Angyalok és démonok (mozi)A professzorok sem élnek mind nyugodt életet. Robert Langdon (Tom Hanks) ugyan könyvek között érzi a legjobban magát, különleges tudományára azonban az egyetemeken kívül is szükség van.

Bővebben...

 

 

Ballagási és érettségi tablók készítése középiskolák, általános iskolák és óvodák részére

Nincs ideje az osztálytabló nyűgével foglalkozni?

Bízza ránk e nemes feladatot!

Mondja el milyen tablót álmodott meg az osztály, küldje el hozzá a rendelkezésre álló fényképeket, és az ötleteik alapján mi elkészítjük azt!

Bővebben...

 

 Iskolák a Világhálón

Csatlakozz Te is kezdeményezésünkhöz!

Legyen a Te iskolád is a SuliHáló.hu partnere!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr281136397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása