Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Célkeresztben a Hegyalja

2009.06.23. 20:45 :: SuliHáló.hu

155 oktatási intémzény kapott Ökoiskola címet

 

155 oktatási intémzény kapott Ökoiskola címet155 oktatási intézménynek adta át Dr. Kling István, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium államtitkára és az Oktatási és Kulturális Minisztérium képviselője az Ökoiskola címet.

 

Zöld óvoda jön létre Gödöllőn
 

Zöld óvoda jön létre Gödöllőn500 millió forintos támogatás révén korszerű zöld óvoda épül Gödöllőn, melynek június 22-én ünnepélyes keretek között rakták le az alapkövét.

 

Ezerarcú Hegyalja
 

Hegyalja fesztivál 2009Július 15-18: Lajkó Félixtől az Irie Maffián át a Tankcsapdáig
Kétszáz fellépő vár a Hegyalja Fesztiválon, de kétszáznál jóval több okod van arra, hogy júliusban Tokajon nyaralj.
 

Nász-ajánlat (mozi)
 

Nász-ajánlat (mozi)Amikor a sikeres és rettegett Margaret-nek azzal kell szembenéznie, hogy a bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni Kanadába, hirtelen ötlettől vezérelve azzal rukkol elő, hogy épp házasodni készül, így semmiképp nem küldhetik vissza hazájába.

Aktív képAktív kép

 

Vonattal Hegyaljára: a visszautat ajándékba kapod
 

Hegyalja fesztivál 2009A MÁV-START Zrt. 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Hegyalja Fesztivál látogatói részére a teljes árú 2. osztályú menetjegy árából bármely belföldi állomásról Tokaj állomásra.
 

A módosítási igények benyújtásának határideje július 9.
 

A módosítási igények benyújtásának határideje július 9.A felvi.hu oldalról letölthető minden olyan kérvényminta, amellyel július 9-éig a lehetséges módosításokat be lehet nyújtani. A személyes adatok változtatására, sorrendmódosításra és egyéb kérelmekre vonatkozó kérvényeket aláírva, postai úton vagy személyesen kell elküldeni az Oktatási Hivatalnak vagy leadni az Educatio Kht. Ügyfélszolgálatán.
 

OECD: hiányzások, késések és káromkodások hátráltatják az oktatást
 

OECD: hiányzások, késések és káromkodások hátráltatják az oktatástAz OECD bizonyos tagországaiban átlagosan a tanórák 80 százalékát fordítják a tanárok az oktatásra, e tekintetben pedig Magyarország a harmadik helyen áll.
 

A Faithless is pörget a tizedik Hegyalján
 

Hegyalja fesztivál 2009A Basement Jaxx és Transglobal Underground nyáron Tokajon bulizik

 

Középiskolai diákok pénzügyi és gazdasági ismereteinek fejlesztése
 

Középiskolai diákok pénzügyi és gazdasági ismereteinek fejlesztésePályázati felhívás a nevelési-oktatási intézmények vezetőihez, pedagógusaihoz középiskolai diákok pénzügyi és gazdasági ismereteinek fejlesztésére

 

Ne légy már olyan lusta!
 

Ne légy már olyan lusta!Ne légy már olyan lusta! Legtöbb szülő fél attól, hogy gyermeke lusta lesz. Te is így vagy ezzel?
Ha a gyerek éppen nem tanul, nem olvas, nem sportol vagy nem gyakorol a hangszeren, akkor sokan rögtön megijednek, hogy ?Jaj, a gyerek nem csinál semmit. Hát mi lesz így belőle?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr471204168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása