Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Farsang, maszkabál, állarcosbál

2010.01.13. 21:48 :: SuliHáló.hu

Képek gyerek jelmezekről-jelmezötletek

Képek gyerek jelmezekről-jelmezötletekIsmét a farsang időszakában járunk, bizonyára egyre több szülőt gyötör tehát az ilyenkor szokásos dilemma: milyen jelmezbe bújjon a gyerek az iskolai/óvodai ünnepségen?

Bővebben...

 

Farsang, jelmez,karnevál

Farsang, jelmez,karneválAz alábbi cikkünkben a farsanggal kapcsolatos fontos információk találhatók meg. Megtudhatjuk, hogy mettől meddig tart a farsang, milyen népszokások kapcsolódnak ehhez az ünnephez és hogy miért hívjuk a farsangot farsangnak, honnan ered a karnevál elnevezése, és egyáltalán mi köze a kettőnek egymáshoz.

Bővebben...

 

Farsangi álarc készítése

 Az egyszerű jelmezek koronája az álarc, amely rejtélyessé, romantikussá, igazán karneválivá teszi farsangi megjelenésünket. Álarcot vásárolhatunk, de kis munkával készíthetünk is ránk szabott darabot.

Bővebben...

 

Farsangi versek

Farsangi versek Versek farsangra, maszkabálra.

Bővebben...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr1001670596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása