Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Felvételi 2010

2010.01.22. 20:10 :: SuliHáló.hu

Letölthető Felvételi megoldokulcsok 2010

A 2010-es felvételi megoldókulcsok hamarosan letölthetőek lesznek az oldalunkról.

 

Educatio oktatási szakkiállítás 2010-ben is

Educatio oktatási szakkiállítás 2010-ben isTízezer négyzetméteren csaknem kétszáz stand várja mind a kiállítókat, mind a látogatókat a 10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon január 22-23-án. A rendezvényen szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény képviselteti magát, az érdeklődőket emellett a legújabb oktatási fejlesztések, taneszközök, módszerek is várják.

Bőveben...

Központi felvételi általános iskolásoknak

Központi felvételi általános iskolásoknakBizonyára minden érintett diák tudja, hogy holnap, azaz 2010. január 23-án 10 órakor kezdődik az egységes matematika és magyar központi felvételi feladatsork megírása. Minden diák az előre kiválasztott középiskolában írja meg a felvételi feladatlapokat.

Bővebben...

Vén csontok (mozi)

Vén csontok (mozi)A két jóbarát és üzlettárs, az elvált Dan (Robin Williams), aki legnagyobb szerencsétlenségére még mindig szerelmes volt feleségébe, és az életvidám, megrögzött agglegény, Charlie (John Travolta) élete hirtelen a feje tetejére áll, amikor egy hatéves ikerpár pottyan a nyakukba.

Bővebben...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr101693604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása