Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Néhány érdekes hír a SuliHálóról

2010.10.26. 20:30 :: SuliHáló.hu

Sír a nagyfiam

Sír a nagyfiamA 6 és 12 év közti gyerekek gyakran egyetlen nap leforgása alatt több új fogalmat is megtanulnak, barátságokat kötnek és mondanak fel, gólt rúgnak egy meccsen, aztán lemaradnak a versenyfutásban - voltaképpen nem meglepő, ha sírva fakadnak ennyi viszontagság közepette.

Bővebben...

 

Bízni és biztatni

A kisgyerek számára különösen fontos, hogy folyamatosan biztassuk: próbálja és újra próbálja meg azt, ami még nem sikerül neki. Mi felnőttként pontosan tudjuk, hogy az élet tele van sikertelenségekkel, de azt is tudjuk, ha sokszor nekifutunk egy olyan feladatnak, aminek a megvalósítása nem eleve lehetetlen, az előbb-utóbb sikerül.

Bővebben...

Jövő héttől nyilvános az új felsőoktatási törvény tervezete

Jövő héttől nyilvános az új felsőoktatási törvény tervezeteAz Oktatásért Felelős Államtitkárság az utolsó simításokat végzi az új felsőoktatási törvény koncepcióján, amelyet november 2-ai sajtótájékoztatóján tár a nyilvánosság elé - olvasható Hoffmann Rózsa államtitkár levele a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) honlapján.

Bővebben...

Szólj hozzá!

Címkék: diákok szülők pedagógusok fóruma

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr782401436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása