Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

SuliHáló hírek

2010.11.26. 11:41 :: SuliHáló.hu

Kevesebb szemetet!

Budapest, 2010. november 26. – A Humusz Szövetség és további 46 csatlakozó szervezet, társaság a hulladékmegelőzést népszerűsítő Nulla Hulladék Hét záró rendezvényére invitál mindenkit november 26-án, pénteken 16-19 óra között.

Bővebben...

ADVENTI BÁBELŐADÁSOK A JÓZSEFVÁROSI GALÉRIÁBAN

ADVENTI BÁBELŐADÁSOK A JÓZSEFVÁROSI GALÉRIÁBANPaprika Jancsi történeteit négy egymást követő alkalommal tekinthetik meg. A bábjátékos Bartha Tónit és bábját bizonyára sokan ismerik és szeretik. Szívesen látjuk Önöket és a gyermekeket, hogy együtt várjuk Karácsony ünnepét az Adventi időszakban.

Bővebben...

 

A magyar véradók napja

A magyar véradók napjaA Véradók Napja különleges ünnep. Az emberség, az emberi szolidaritás és a felebaráti szeretet ünnepe. A véradás nagyszerűsége az önzetlenségben és a szolidaritásban rejlik, abban, hogy erre a vérre bármikor bárkinek szüksége lehet, és ez egyben bármikor és bárkinek az életét jelentheti!

Bővebben...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr92474435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása