Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Moziajánló 2011 január

2011.01.06. 13:24 :: SuliHáló.hu

Utódomra ütök (mozi)

Utódomra ütök (mozi)Tíz évvel, két kis Beckurral és számtalan akadállyal később Greg végre megbékél szigorú apósával, Jackkel. Ám amikor a pénzszűkében lévő apuka másodállást vállal egy gyógyszercégnél, Jack ismét teljes gőzzel gyanakodni kezd kedvenc ápolójára.

Bővebben...

 


Piranha 3D (mozi)

Viktória tó mellett terül el az álmos tóparti település. A helység népessége minden évben egyetlen hétvégére összpontosít. Július 4-én ide özönlenek ugyanis a napfényre, szexre és italos bulizásra vágyó emberek. Idén sem történik ez másképp, azonban a bulizókra jóval komolyabb következmények várnak

Bővebben...

 


Szerelem és más drogok (mozi)

Szerelem és más drogok (mozi)Jamie (Jake Gyllenhaal) sármos pasi, nincs nő, akit ne kapna meg, ha akar. És ő mindegyiket akarja - miközben a munkájában is örökké győzelemre tör: gyógyszerekkel kereskedik, és már nagyon várja a nagy fogást.

Bővebben...

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr982564818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása