Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Az ördögbe, Nóra 50 milliós perre számíthat

2014.07.15. 10:34 :: SuliHáló.hu

Az ördögbe, Nóra 50 milliós perre számíthat

Havi kétmilliós gázsiján kívül öt-, de akár ötvenmillió forintba is kerülhet a TV2-nek, hogy Ördög Nórát elcsábította a konkurenciától. Ekkora lehet ugyanis a kártérítés, amit az RTL a műsorvezetőtől követelhet szerződésszegésért.

A cikkben megszólal Kolosi Péter, az RTL programigazgatója is, szerinte ha a TV2 simán megkeresi őket, és úgy tárgyalnak az átigazolásról, biztos lehetett volna valamiféle megoldást találni a dologra, de az ördögi módszer más volt, ő már aláírt a konkurenciához, amikor az előző gazdája tudomást szerzett a dologról. Ezzel megszegte a szerződése versenykorlátozási részét, szóval per lesz.

Hogy aztán mennyi az annyi, azt egyelőre nem tudni, a Bors informátora szerint Ördög Nóra szerződésében az ötmilliós kötbér szerepel, de az RTL egy igen homályos, erkölcsi károkozás nevű dolgot is emlegethet, amiért akár 50 milliót is követelhetnek rajta, illetve a TV2-n, hiszen ilyen esetekben a csábító csatorna csenget.

 

Forrás:blog.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr66510161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása