Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Szabadon engedik az Andrássy úti tűz miatt őrizetbe vett férfiakat

2014.07.17. 08:42 :: SuliHáló.hu

Szabadon engedik az Andrássy úti tűz miatt őrizetbe vett férfiakat

Szabadon engedik a budapesti Andrássy úti tűz előidézésének gyanúja miatt őrizetbe vett két embert - közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője. A kerületi ügyészség az iratokat megvizsgálva megállapította, hogy a két férfi előzetes letartóztatásának nem állnak fenn a feltételei. Egyikük esetében a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja is hiányzik. Ezért az ügyészség a két férfi azonnali szabadlábra helyezésére utasította a nyomozóhatóságot - fejtette ki az ügyészségi szóvivő.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-nek azt mondta, hogy a rendőrség tudomásul vette az ügyészség döntését, intézkedtek a két férfi szabadon bocsátásáról.

Kedd délután teljesen megsemmisült egy, a főváros VI. kerületében, az Andrássy úton található palota tetőszerkezete, miután építési munkálatok közben lángra kapott az épület. A palota életveszélyessé vált, de szerdán megkezdték az épület balesetveszélyes részeinek elbontását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kedd délutáni közleményében azt írta: közveszély okozás bűntette megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe a 36, illetve 37 éves férfiakat, akik megalapozottan gyanúsíthatóak az épülettűz előidézésével.

 

Forrás:index.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr86515465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása