Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Augusztus végén indulnak az ingyenes nyelvtanfolyamok

2014.08.05. 09:25 :: SuliHáló.hu

Augusztus végén indulnak az ingyenes nyelvtanfolyamok

 

A héten megkötik a szerződéseket a nyelviskolákkal, a Diplomamentő program első nyelvi képzései így várhatóan augusztus végén indulhatnak el - közölte az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit (OFA) Kft. ügyvezetője az MTI érdeklődésére hétfőn.

A programra olyanok jelentkezhetnek, akik sikeres államvizsgát tettek, már nincs hallgatói jogviszonyuk, a diplomájukat viszont nyelvvizsga hiányában még nem vehették átPákozdi Szabolcs tájékoztatása szerint 43 nyelvi képzést folytató felnőttképzési intézmény segítségével 82 helyszínen fog megvalósulni a program. A tervek szerint a programban 13 730-an vehetnek majd részt, közülük angolt 9968-an, németet 3488-an, franciát pedig 274-en tanulhatnak

 

Bővebben...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr806574667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása