Utolsó kommentek

Friss témák

Rovatok

Rovatok

Így kaphattok havi 23 ezer forintot - minden infó a szociális ösztöndíjról

2014.08.07. 15:04 :: SuliHáló.hu

Így kaphattok havi 23 ezer forintot - minden infó a szociális ösztöndíjról

 

Havonta akár 23 800 forintos támogatást is kaphattok, ha az egyetemen, főiskolán rendszeres szociális ösztöndíjra, vagyis szoctámra pályáztok. A lehetőséggel az elsőévesek is élhetnek - íme, a részletek.

 Kik pályázhatnak?

Olyan nappali tagozatos, állami ösztöndíjas hallgatók pályázhatnak, akik fogyatékossággal élők vagy egészségi állapotuk miatt rászorulnak, hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetűek, családfenntartók, nagycsaládosok, korábban gyámság alatt álltak, árvák vagy félárvák. Alap- és osztatlan képzésben, felsőoktatási szakképzésben, mesterszakon, illetve doktori képzésben tanulók is megkaphatják a támogatást. Milyen ösztöndíjakra pályázhattok elsőévesként? A teljes listát itt találjátok.

 

bővebben....

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulihalo.blog.hu/api/trackback/id/tr926581655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása